shadow

 

The Day After Tomorrow

Ontvang nú gratis de beknopte versie van de bestseller ‘The Day After Tomorrow’ door Peter Hinssen.

Unique_DAT_Banner_Landingpage_750x300

 

Samen met uw medewerkers naar een succesverhaal voor uw bedrijf 

Als zaakvoerder beseft u het beter dan wie ook: we leven in een competitieve wereld waarin falen een taboe is. Peter Hinssen, auteur van ‘The Day After Tomorrow’, erkent dat het spannende tijden zijn voor de HR-sector: net als u, zien ook wij de uitdagingen, maar vooral ook de mogelijkheden om beter voor ons personeel te zorgen, zodat zij beter voor uw bedrijf kunnen zorgen.

Om te overleven, moeten bedrijven ervoor zorgen dat ze net dat tikkeltje anders zijn. In ‘The Day After Tomorrow’ vertelt Peter Hinssen hoe bedrijfsleiders van hun onderneming een succesverhaal kunnen maken. Er is geen kant-en-klaar recept, dat spreekt voor zich, maar volgens Peter Hinssen zijn er wel ingrediënten die de werking van een bedrijf verbeteren en optimaliseren.

Die ingrediënten worden samengehouden door één onmisbaar bindmiddel: cultuur. Alle medewerkers moeten voelen dat ze deel uitmaken van één bedrijf en dezelfde cultuur delen. Ook benieuwd naar het belang van die gemeenschappelijke werkcultuur? U leest er alles over in de beknopte versie van ‘The Day After Tomorrow’ van Peter Hinssen, internationaal gerenommeerd technologie-ondernemer, auteur en docent aan verschillende internationale business schools.

U krijgt de white paper helemaal gratis

En we komen het u graag persoonlijk bezorgen. Dubbele winst, want zo:

•    Krijgt u tips om van uw onderneming een hoogvlieger te maken;

•    Leert u een partner kennen die u in een mum van tijd aan het juiste talent helpt.

Samen bezorgen wij uw bedrijf een zorgeloze ‘Day after Tomorrow’!

Interesse? Boek een afspraak

We gebruiken uw telefoonnummer enkel om u te bellen om uw afspraak te bevestigen.
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31