shadow

Unique, a Great Place To Work!

The word is out! De Starbrand Unique heeft op dinsdag 13 maart 2018 tijdens een prestigieuze awardshow het certificaat mogen ontvangen van Great Place to Work!  Dit certificaat geldt als beloning voor de beste Belgische werkgevers met mensgerichte organisatiecultuur.

Unique_BannerOutlook_GP2W 

Wat doet Great Place to Work? 

Great Place to Work® is een organisatie die door middel van onderzoek, advies, trainingen en workshops andere organisaties helpt bij het creëren en in stand houden van uitmuntende werkomgevingen. De organisatie levert een bijdrage aan de ontwikkeling van organisatieculturen waarin een grote mate van vertrouwen heerst.

Mensen zijn de sleutel 

Unique zet haar eigen mensen centraal. We werken voor mensen én met mensen. Unique wordt voortgestuwd door het enthousiasme en de professionaliteit van haar medewerkers. Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie, ook in tijden van digitalisering. Al onze aandacht gaat  uit naar de mens achter de medewerker, de kandidaat en de klant; want een tevreden mens is heel veel waard.

Work hard, play hard

Bij Unique werken is blijk geven van een  juiste motivatie en attitude. Je hoort bij Unique, je past in het verhaal en je maakt als persoon deel uit van iets groots. Je kan en mag iets laten bewegen. Zo gaat Unique als werkgever veel energie en aandacht besteden aan training en coaching on the job. Er wordt geïnvesteerd in een cultuur van work hard, play hard. Mooie resultaten moeten gevierd worden, dat staat vast. 

Vertrouwen, trots, plezier

Mooie resultaten behaal je wanneer je als werkgever zelf inspirerend uit de hoek kan komen. Vertrouwen is hierbij essentieel. Unique geeft vertrouwen en vraagt ook vertrouwen tussen haar medewerkers onderling. Wie bij Unique werkt, speelt een inspirerende voortrekkersrol. De kandidaten die wij selecteren voor onze klanten, kunnen zich op hun beurt spiegelen aan die constructieve werkhouding.

Dat we ons nu een Great Place to Work mogen noemen maakt ons enorm trots. Het is een erkenning van onze manier van samenwerken, niet alleen intern, maar ook met onze klanten en sollicitanten.

Thank you all for making Unique a Great Place to Work! 

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31