shadow

Stages voor straffe studenten

Een stageplaats vinden is niet zo moeilijk. Een boeiende stageplaats waar je met respect behandeld wordt en écht veel bijleert ... dat is wat anders.

Een stage bij Unique

Je loopt mee in een kantoor van Unique of bij een van onze ondersteunende diensten zoals marketing, learning & development of human resources. Daardoor doe je een pak ervaring op. Misschien leg je er wel de basis voor een latere job bij ons. Een stage bij Unique is onbetaald maar ook onbetaalbaar.
Stuur ons een mailtje met jouw gegevens.

Student@work

Wil je als student aan de slag? Download hier je attest voordat je op gesprek gaat.

Werken als student

Waarop moet je letten als je aan de slag gaat als student? Unique vertelt het je!

Eerste hulp bij solliciteren

Een toffe job vinden, is maar het halve werk. Want hoe krijg je die baan straks ook écht vast? Wij helpen je met straffe sollicitatietips en gidsen je zo door het hele traject: van zoektocht tot ondertekening!

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken