shadow

Werken bij Alphabet?

Met een wagenpark van meer dan 43.000 voertuigen in operationele leasing behoort Alphabet tot de belangrijkste leasemaatschappijen in België. Een resolute keuze voor kwaliteit en service, een proactieve ingesteldheid en een continu streven naar innovatie om steeds beter in te spelen op de verwachtingen van onze klanten, liggen aan de basis van ons succes.

Jouw carrière bij Alphabet

Bij Alphabet kan u rekenen op een aangename werkomgeving, een gevoel van collegialiteit en een uitstekende sfeer. Kortom, een organisatie waar het welzijn van de medewerkers centraal staat.

Alphabet biedt een competitief verloningspakket (o.a. maaltijdcheques, toegang tot bedrijfsrestaurant in Aartselaar, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en gratis parking), een intensieve "on the job" opleiding en talloze opleidingsmogelijkheden.

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken