shadow

Werken bij BNP Paribas Fortis

Bij BNP Paribas Fortis bieden 17.500 gemotiveerde medewerkers hun klanten financiële totaaloplossingen. In combinatie met een topservice bouwen ze zo aan klantenrelaties van lange duur. En zo blijven ze tevens de Belgische marktleider.
BNP Paribas Fortis hoort bij de BNP Paribas Groep - een van de meest solide bankgroepen wereldwijd, stevig verankerd in Europa. Betrouwbare service en degelijk risicomanagement is wat hun klanten zoeken - én krijgen. Alleen zo creëer je een langtermijnrelatie. En omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Op die manier blijft het boeiend: de beste manier om je geïnspireerd te houden, essentieel voor je toekomst bij BNP Paribas Fortis.
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken