shadow

Klaar voor de wereld van Deloitte? 

Deloitte Zaventem helemaal in het nieuw! Het immens grote en trendy nieuwbouwkantoor is de ideale werkplek voor mensen die graag werken in een hedendaagse bedrijfscultuur. Ben jij klaar voor een nieuwe start? Stap de internationale en innovatieve wereld van Deloitte binnen!
Unique_Landingspagina_Deloitte_Zaventem2

Waarom kiezen voor Deloitte? 

Waarom kiezen voor Deloitte? Dan ga je voor werken in een internationale omgeving met ruimte voor opleidingen en ontwikkeling. Bij Deloitte krijg je de kans jezelf te ontplooien. Je werkt zowel zelfstandig als in team. In teamverband is je input altijd van belang. Ook het luisteren naar andere ideeën wordt meer dan geapprecieerd.  

De nieuwe gebouwen te Zaventem zijn de ideale verbinding voor openbaar vervoer. Kom je met de wagen? Dan zijn ook verschillende autosnelwegen heel dichtbij. Je loonpakket wordt aangevuld met maaltijdscheques en eens vast in dienst word je pakket aangevuld met een groeps- en hospitalisatieverzekering, een cafetariaplan, incentives en 30 dagen vakantie.  

Momenteel zijn we op zoek naar verschillende kandidaten om op te starten als:

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken