shadow

Werken bij Telenet

De grootste leverancier van kabeldiensten in België. Bij Telenet werk je in een creatieve omgeving met een vernieuwende kijk op internet, televisie en telefonie. Kan jij goed luisteren? Spot je meteen de oplossing wanneer zich een probleem voordoet? En voeg je met plezier de daad bij het woord als je anderen wilt helpen? Lees dan vooral verder!
Wij zoeken professionals die oplossingen aanbieden waar de klant écht op wacht. Daarbij geven we ook gehoor aan jouw verwachtingen. Je krijgt de kans om je competenties razendsnel aan te scherpen: in de praktijk, en dankzij een ruim en gratis opleidingsaanbod toegespitst op jouw vaardigheden en al op maat van jouw mogelijk toekomstige werkgever. Zo sta je meteen op de ideale springplank voor tal van commerciële functies.

Telenet is gevestigd in Mechelen en heeft contactcenters in Herentals, Sint-Truiden en Aalst. Ook zijn er heel wat regionale sites van Telenet voor technische service.

Jouw carrière bij Telenet

Klanten komen bij Telenet op de eerste plaats. Zij moeten dag en nacht van onze diensten kunnen gebruik maken. Daardoor staat er altijd wel wat op het programma. Dat geeft je uitzicht op uitdagingen én kansen.
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken