shadow

HR Consultant (m/v) bij Express Medical in Brussel

Als Consultant ben je de spilfiguur tussen de klant en de kandidaten.Je mensenkennis en de kennis van onze specialisatie laten je toe om de juiste match te maken tussen de wensen van je kandidaten en de behoefte van je klant.
Dankzij je commerciële ingesteldheid leg je op een pro-actieve manier de link tussen je kandidaat en zowel bestaande als nieuwe klanten.
Samen met een team van dynamische, ervaren collega’s werk je aan de verdere ontwikkeling van het kantoor. Je rapporteert aan de Business Manager van het kantoor te Brussel.
Je bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs. Je hebt een eerste relevante ervaring achter de rug in een dienstverlenende sector, bij voorkeur binnen een commerciële functie. Je bezit een sterke affiniteit met de medische sector.

Je bent communicatief, planmatig en een sterk organisatorisch talent. Je werkt graag naar deadlines toe en streeft naar resultaten want dit geeft je voldoening. Daarbovenop heb je een sterk analytisch inzicht. Je bent sterk in het opvolgen en onderhouden van relaties met klanten en kandidaten én je bent niet verlegen om op zoek te gaan naar nieuwe klanten en opportuniteiten. Je bent heel dynamisch en hebt telefonische contacten schrikken je niet af! Je bent een echte teamplayer en hebt een flexibele ingesteldheid.

Je kan vlot overweg met de courante MS Office-toepassingen. Je bezit een uitstekende kennis van het Nederlands en Frans.
Tijdelijke functie binnen de dynamische en professionele werkomgeving van een marktleider.Werken bij Express Medical is werken in een gepassioneerd team dat partnership en professionalisme hoog in het vaandel draagt.

Wil jij deel uitmaken van dit team? We bieden je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra-legale voordelen zoals een bonussysteem, maaltijdcheques en ecocheques en een hospitalisatie-en groepsverzekering. Je kan werken in een dynamische en professionele omgeving met oog voor ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.

Interesse in deze functie?

Stuur meteen een mail met je CV en motivatie naar hrunq@unique.be

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken