shadow

Unique Technicum:
van goed naar precies goed

Je bent een ervaren technieker of je hebt een diploma in een technische richting? En je zoekt een job? Dan heeft Unique Technicum zeker een geschikte vacature voor jou, bijvoorbeeld als technicus, operator of polyvalente technische medewerker.

Een technische job die je helemaal past

Unique Technicum heeft veel verschillende functies, zuiver technisch maar ook in de productie. Wat past het best bij jou? Hoe zetten we je veilig aan het werk? Dat bespreken we grondig. Zodat we aan de hand van je profiel onmiddellijk kunnen reageren als een bedrijf naar een medewerker zoals jij op zoek is.

Jobs en gezochte profielen bij Unique Technicum?

Unique Technicum kijkt uit naar technische medewerkers in elektrotechniek, elektronica, installatietechniek, werktuigbouwkunde, telecom, bouw & civiel, energie, cabling, procestechniek en infrastructuur. Wil je werken als technieker, magazijnier, orderpicker, service engineer, productiemanager en projectleider? Unique Technicum heeft de job die jij zoekt.

Een job via Unique Technicum?

Bekijk al onze vacatures
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken