Schuif kandidaten naar voren
en verdien € 300*

De aanslepende pandemie, de onzekere economie … Is dit wel het moment om van job te veranderen? Kiest je partner, familielid of kennis in deze tijden niet beter voor zekerheid? Integendeel, the time is now voor een professionele sprong! Jij brengt hun sollicitatie in een stroomversnelling én houdt er een zakcentje aan over dankzij onze ‘Bring a friend’-actie.

Veel vacatures, amper concurrentie 

Ondanks de coronacrisis lagen de carrièrekaarten nooit gunstiger. De vacatures zijn talrijk, het aantal kandidaten is beperkt. Liever het einde van de epidemie afwachten? Dat kan, maar ook dat houdt risico’s in. Wanneer het normale leven zich hervat, stromen de sollicitaties weer binnen. Op dat moment stapt jouw friend in de race met tientallen straffe concurrenten. Een professionele buitenkans ligt nu binnen handbereik! Haal dus de recruiter in jezelf naar boven, stel een sterk profiel aan ons voor en wij trakteren je op een royale premie van € 300 bruto*.

Ja, ik ken iemand >>

Hoe deelnemen aan de actie?

Bezorg ons de contactgegevens van je friend voor 31/07/2021 en wij gaan meteen over tot actie. Tijdens een kennismakingsgesprek toetsen we de verwachtingen af en brengen we haar skills in kaart. Daarna duiken we in de openstaande vacatures, op zoek naar een geschikte job met een vast contract in het vooruitzicht. Na een positief selectiegesprek ondertekent jouw connectie zijn gloednieuwe contract. Rondt hij de kaap van 450 uren af binnen een fulltime regime? Dan rijf je een financieel extraatje van € 300* binnen. Een verhaal vol winnaars!

Check your mailbox!

Als alles goed is ingevuld, ontvang je een bevestigingsmail van Unique met meer uitleg over onze Bring a Friend actie. Ken je vrienden of kennissen die op zoek zijn naar een job? Klikken, delen en doorsturen maar! Hoe meer vrienden je aan het werk zet, hoe meer €€€!

*Lees de actievoorwaarden