Klaar voor het avontuur van je leven? 

Wil je na de examens heerlijk genieten van een avontuurlijk reisje? Of ga je voor wat Netflix & chill? Start als project consultant en krijg een reischeque van SRPRS.me of een Netflix abonnement. Kan het nog beter? Ja hoor, want als starter zit er meteen heel wat aan te komen. Voel je reeds enige nieuwsgierigheid? Top, dan beginnen we eraan!


Een oog voor Talent 

Droom jij ook van een carrière aan de top? Dat komt goed uit, want bij Career reiken we de nodige bagage aan om de queeste naar boven te vereenvoudigen. Is je rugzak al goed gevuld of heb je er net eentje gekocht?  Bij Unique Career krijg je carrièrebegeleiding op maat in de vorm van onze Talent Academy. 

De Talent Academy dat werkt zo

Training Academy: verwelkoming, sollicitatietraining, klantgericht communiceren en timemanagement.
Business Class: een echt leiderschapsparcours met ‘Insights’, ‘Stressmanagement’, ‘Effectief communiceren’ en ‘Beslissingen beïnvloeden’.
Master Class: een kwalitatief programma dat aansluit op de Business class. Dit opleidingstraject is een echte springplank voor jouw carrière.
Daarnaast zorgen we natuurlijk ook voor een mooi loon aangevuld met heel wat extralegale voordelen. Je begint aan je nieuwe avontuur  als project consultant met een echte Careercar, een tankkaart, een gsm-abonnement, maaltijdcheques en een onkostenvergoeding. 

Waar wacht je nog op?

Trek je (wandel)schoenen aan en teken vandaag nog je contract bij Unique Career. 
We trakteren je graag op een Netflix-abonnement of een SRPRS.me reischeque. 

Overtuigd? 

Stuur je CV & motivatie naar projectsourcing@unique.be