Vind de kandidaten die het best in uw bedrijf passen

Het beste talent op de arbeidsmarkt stelt vandaag de dag steeds meer eisen bij de zoektocht naar een nieuwe werkgever. Er worden heel wat parameters in overweging genomen zoals jobinhoud, loonpakket, afstand, doorgroeimogelijkheden en last but not least… een bedrijfscultuur die perfect past bij zijn of haar persoonlijkheid. 

Let’s go!


Waarom 'cultural fit' zo belangrijk is 

Meer dan 80 % van de werkzoekenden vindt bedrijfscultuur een doorslaggevende factor, dus een ‘cultural fit’ is belangrijk om het juiste talent aan te trekken.

Elke bedrijfscultuur is… Unique!

Iedere organisatie is constant in beweging, heeft een bijzonder DNA, een uitgesproken of onuitgesproken cultuur en een bepaalde reputatie naar de buitenwereld toe. Maar hoe kan u deze ‘merkcultuur’ definiëren, versterken en aanwenden om nieuwe werknemers aan te trekken, te motiveren en te behouden?

Als HR-specialist en kennispartner voor kmo’s vinden wij het belangrijk om uw unieke bedrijfscultuur in kaart te brengen zodat we nieuwe werknemers meteen goed kunnen matchen.

Maak vandaag nog uw bedrijfsprofiel aan

Unique is geïnteresseerd in uw bedrijfsprofiel en brengt met behulp van een innovatieve tool de drijfveren en waarden van uw bedrijf in kaart. Is dit belangrijk? Absoluut, want zo kunnen wij meteen de juiste kandidaat-sollicitanten matchen. Geen overbodige gesprekken, geen tijdverlies maar wel de juiste kandidaat, op de juiste plaats bij het juiste bedrijf. 

Maak enkele minuten tijd om gratis en vrijblijvend uw bedrijfsprofiel in te vullen en neem een voorsprong in uw rekruteringsstrategie met een sterke ‘cultural fit’.