Unique steunt Pink Ribbon tijdens De Warmste Week van Music for Life

Yes, weer tijd voor Music for Life! De eindejaarsperiode is doorgaans een drukke periode maar De Warmste Week nemen we er met de grote glimlach bij. De leuke initiatieven ten voordele van Pink Ribbon leverden al een aardig centje op.


Oktober is voor de Starband Pink Ribbon maand. Traditioneel organiseren we de fotoactie Pink Monday, waarbij zowel bedrijven als eigen medewerkers foto’s in het roze kunnen posten op onze sociale media. Dankzij alle 'likes' ging onze actie al snel viraal. 

Om de lancering van het nieuwe Pink Ribbon lintje te vieren kregen alle medewerkers een lekker en gezond ontbijt. De lintjes vlogen gedurende heel de maand oktober de deur uit. Weer wat extra centjes erbij! 

Ook in december staan er nog heel wat acties op stapel. Zo organiseren we een veiling van oud-beursmateriaal. Tafels, stoelen, zeteltjes en nog meer leuke spullen, worden geveild voor het goede doel. Eigen medewerkers kunnen via interne kanalen bieden op hun favoriete stuks en zo komen er weer eurootjes in ons spaarvarken bij.   

Eind december is het tot slot tijd voor de Unique Kerstmarkt. Eigen medewerkers knutselen bloemstukjes of bakken overheerlijke pannenkoeken, taarten en cakes. Een gezellig gebeuren waarbij iedereen opnieuw zijn steentje kan bijdragen. 

21 december trokken we met z'n allen richting Wachtebeke en dat met een cheque van 10 351 euro. BEDANKT aan iedereen voor alle steun, acties en bijdrages! 

Bekijk HIER ons bezoek aan Music for Life. 

Pink Ribbon stond gedurende heel het najaar in de kijker en dat is waar het ten slotte om gaat. Unique is fiere partner van Pink Ribbon. Na een slepende ziekte terug op de werkvloer komen is geen pretje. Als HR-bedrijf willen we hier een extra inspanning leveren. Het persoonlijke en humane moet gedurende zulke periode primeren en dat is net één van de redenen waarom Unique Pink Ribbon steunt.