Unique Finance: talent met financiële expertise

Wilt u de beste kandidaten voor uw financiële afdeling vinden? Bijvoorbeeld een boekhouder, een financial controller of een financieel directeur? Of een hulpboekhouder om u te helpen op bij het afsluiten van het boekjaar? Iemand die nauwkeurig is, de vereiste knowhow heeft én resultaatgericht werkt? Wanneer u financiële vacatures hebt, dan is Unique Finance uw ideale partner. Als finance experts kennen wij de verschillende functies in de financiële wereld als onze broekzak.


Onze consultants zijn experts 

Onze Finance consultants zijn zelf financiële experts. Ze begrijpen dus uw behoefte aan financieel talent en spreken uw taal. Ze rekruteren en selecteren voor u de beste profielen die voldoen aan uw eisen voor specifieke financiële functies: hulpboekhouder, boekhouder, hoofdboekhouder, penningmeester, fiduciaire-dossierbeheerder, financieel analist, financial controller, financieel directeur, auditeur … 

Van kennis tot expertise

We gaan op zoek naar de specifieke financiële profielen die u nodig hebt.

Met het ‘Unique Finance Testing’-systeem brengen we de financiële competenties van iedere kandidaat in kaart. Zo weten we zeker dat u enkel kandidaten ontmoet die aan uw profielschets voldoen. We investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze financiële medewerkers, zodat ze na verloop van tijd over de zeldzame expertise beschikken die u zoekt. Dankzij onze operational excellence krijgt u altijd kwaliteit en uniformiteit: al onze consultants gebruiken dezelfde processen en tools. 

Van sterke partner tot essentiële partner

Unique Finance is dé partner bij uitstek als u op zoek bent naar kandidaten voor een tijdelijke opdracht, een contract van onbepaalde duur en interim-management. We volgen onze kandidaten ook tijdens de opdracht nauwkeurig op. Zo creëren we een echte toegevoegde waarde. We zijn meer dan een sterke partner, we zijn een essentiële partner.

Maak kennis met onze Unique Finance experts: Audrey, Mélanie, Audrey en Najwa!

Ik werk al enkele jaren bij Unique Finance. Het is echt een passie. Elke dag is anders, want we ontmoeten telkens weer nieuwe klanten en kandidaten. Het is dan ook een erg dankbare job. We bepalen zelf hoe we ons werk indelen. Ik heb een gedreven en gemotiveerd team. En samen gaan we er elke dag met de volle 100% voor.

Audrey Jaques
Senior Business Manager

Als consultant bij Unique Finance beleef ik elke dag wel wat anders. Dat maakt het ook zo boeiend! Wat ik enorm apprecieer in deze functie, is het dagelijkse contact met de kandidaten, maar ook met de klanten voor wie wij oplossingen zoeken. Bovendien werken we zelfstandig en de sfeer hier is top!

Mélanie Charon
Finance Consultant

Werken voor Unique Finance, dat is werken in een dynamisch team met een passie voor financiële en boekhoudkundige functies. We gaan na wat onze klanten en kandidaten precies willen, en zoeken zo de perfecte match.

Audrey Vandebril
Finance Consultant

Mijn taken zijn heel gevarieerd en geen enkele dag is dezelfde. Zo ontmoet ik de ene dag kandidaten en/of klanten, terwijl ik de andere dag deelneem aan events, contracten onderhandel of een administratieve taak afhandel. Ik vind het ook fijn dat onze bedrijfscultuur open en informeel is, waardoor elke collega 100% zichzelf kan zijn. Het belangrijkste voor mij blijft de voldoening die ik krijg wanneer ik voor iemand een nieuwe job heb gevonden en heb kunnen bijdragen aan de groei van een bedrijf.

Najwa Gharbaoui
Business Manager

Wij hebben 82 jobs voor jou gevonden.

Geen resultaten gevonden