Yes, we did it again!  

Unique wint derde jaar op rij het certificaat van Great Place to Work

Een fijne werkplek start met goed werkgeverschap. Daar is Unique het beste bewijs van! Tijdens de award show op 17 maart 2020, die gezien de omstandigheden gestreamd werd via Facebook Live, sleepte Unique voor de derde keer het certificaat van Great Place to Work in de wacht. Een belangrijke én exclusieve bekroning want uit tientallen deelnemers behaalde Unique een hoge ranking, waardoor we trots deel uitmaken van een select gezelschap toonaangevende bedrijven.

Tevreden mensen, medewerkers én klanten 

Het Great Place to Work Institute, internationale partner van Vlerick Business School, onderzoekt jaarlijks de tevredenheid van werknemers bij verschillende grote bedrijven. Plezier op de werkvloer, vertrouwen in het management, een flinke dosis teamspirit … Een grootschalige enquête bracht de mening van onze medewerkers nauwkeurig in kaart. Tijdens de spannende online prijsuitreiking kwam Unique als één van de 20 winnaars uit de bus. Een eindscore waar we fier op zijn! 

Human capital is key

De sleutel tot onze hoge ranking? Die is het resultaat van onze mensgerichte aanpak. Van collegialiteit tot coaching on the job: Unique inspireert, motiveert en creëert een werkplek waar human capital centraal staat. Work hard, play hard! 

Opvallend: maar liefst 91% van onze medewerkers bestempelt Unique Starbrand in zijn geheel als een Great Place to Work. Een sterk cijfer dat minstens even belangrijk is als een plaats in de top 10!

Unique is niets zonder haar gedreven medewerkers en sterke partnerships. Met dit certificaat blijven we maximaal inzetten op een professionele dienstverlening voor onze klanten en kandidaten, ook in de huidige situatie. Dat doen we door onze continuïteit te garanderen, zonder de gezondheid van onze teammembers, uitzendkrachten en klanten in gedrang te brengen. 

Unique, a Great Place to Work!