We are a Unique and Great Place To Work… Again!

Op 19 maart 2019 werd Unique bekroond tot Great Place to Work en dit voor het tweede jaar op rij.  Het GPTW-certificaat is een erkenning van de beste Belgische werkgevers en een bekroning van hun mensgerichte organisatiecultuur. Al onze merken, Unique, Express Medical, Unique Career, Receptel, prijken op de erelijst.

Tevreden medewerkers én klanten

Wij zijn zeer vereerd met het certificaat, want de selectie gebeurde op basis van een grootschalige bevraging bij onze medewerkers (de Trust Index© van Great Place to Work) én onze organisaties (de Culture Audit© van Great Place to Work). 

Mensen zijn de sleutel

Volgens het Great Place to Work team en de Vlerick Business school, die samen de certificaten uitreiken, verdient Unique een plaats op de Belgische lijst omdat bij ons alles om mensen draait. Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie, ook in tijden van digitalisatie.

Als werkgever zorgen wij dat onze medewerkers een professionele dienstverlening bieden aan onze klanten en kandidaten. We geven veel aandacht aan training en coaching on the job en investeren veel in een cultuur waar hard werk en resultaatgerichtheid hand in hand gaan met fun. De kandidaten en projectmedewerkers die wij selecteren voor onze klanten, kunnen zich op hun beurt spiegelen aan die constructieve werkhouding.

We zijn bij Unique trots op ons certificaat van Great Place to Work. We zien het als een erkenning van de manier waarop wij samenwerken, niet alleen intern, maar ook met onze klanten en kandidaten, uitzendkrachten en projectmedewerkers. Onze selectie motiveert ons nog meer, om de ambities van onze klanten en medewerkers te realiseren. 

You Make Unique A Great Place!