Juridisch advies

Hoe zit dat met het eenheidsstatuut? Wat is de duur van een proefperiode? Hoe past u correct de regels voor een opzegtermijn toe? Kortom, op zoek naar juridisch HR-advies?

Als bedrijfsleider hebt u niet alleen te maken met een arbeidsmarkt die verandert, ook de wetgeving en de normen evolueren snel. Hoe zorgt u ervoor dat u de juridische regels voor tewerkstelling correct toepast? Maak gebruik van de kennis bij Unique voor al uw arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Juridische HR-professionals

Unique wil als Trusted HR-partner u ook bijstaan met uw juridische vragen. Binnen de groep USG People hebben we dankzij USG Legal Professionals de juiste partner. USG Legal Professionals werkt al meer dan 10 jaar met een ruim netwerk aan juristen die ondernemingen - van KMO's tot multinationals - begeleiden en adviseren op sociaalrechtelijk vlak. De juristen van USG Legal Professionals zijn niet alleen ervaren experts in hun vakdomein, maar hebben allen ook een track record in het bedrijfsleven.

Duidelijke juridische HR-antwoorden

De specialisten van USG Legal Professionals beantwoorden al uw vragen over opzegtermijnen, ontslagvergoedingen, arbeidscontracten en -reglementen en andere juridische arbeidskwesties. Stel nu uw juridische HR-vraag en binnen 48 uur krijgt u feedback over uw vraag. U bepaalt bovendien ook zelf hoe onze specialisten u contacteren, per mail of telefonisch.

Betaalbaar juridisch advies

U ontvangt na uw aanvraag onmiddellijk een tijds- en kostinschatting. Het advies van de specialisten van USG Legal Professionals bedraagt slechts 30 euro per begonnen kwartier.

Neem contact op

Heb je nog vragen?
Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons