Black Friday: maar liefst 150 nieuwe vacatures

Op Black Friday stromen de bestellingen binnen bij Estée Lauder. Om die drukte op te vangen, zoekt het beautybedrijf niet minder dan 150 orderpickers die het team in Oevel tijdelijk ondersteunen. Als fulltime werkkracht manoeuvreer je gezwind door het distributiecentrum. Pakketjes klaarmaken, etiketten controleren, goederen ontvangen … Een specifiek diploma? Vlot tweetalig? Niet nodig! Estée Lauder mikt op gemotiveerde profielen met een hands-on attitude.

Steek de handen uit de mouwen en win een iPhone 12

Naast een tijdelijke job bij een toonaangevend bedrijf liggen er nog meer kansen voor jou in het verschiet. Start jij midden oktober in het Estée Lauder-magazijn? Blink je tot en met de laatste dag uit in je takenpakket? Dan krijg je misschien een extraatje boven op je laatste loonbrief … Per vijftien werkkrachten die hun interim-periode met glans volbrengen, verloten we namelijk een flitsende iPhone 12*. Zie jij die upgrade wel zitten? Bekijk dan zeker ons uitgebreid aanbod aan vacatures onderaan deze pagina!

Waarom werken bij Estée Lauder?

Estée Lauder is een toonaangevend cosmeticabedrijf dat bekend staat om kwalitatieve producten voor de verzorging van huid en haar, parfums en make-up. Sinds de oprichting in 1965 is de site in Oevel uitgegroeid tot de grootste Europese vestiging, met zo’n 900 medewerkers. Voor Estée Lauder zoeken we vooral straffe productiemedewerkers, maar ook talent in andere disciplines.

Estée Lauder staat niet stil en ontplooit heel wat activiteiten. De goed bereikbare locatie in de groene Kempen biedt daarom een brede waaier aan jobs binnen alle denkbare disciplines. De beste producten en de beste ideeën komen niet zonder ondernemende en gemotiveerde medewerkers. Wil je het beste van jezelf geven en je carrière naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Estée Lauder aan het juiste adres. Naast een carrière in een groeiende internationale omgeving, geniet je bij Estée Lauder van een aantrekkelijk salaris aangevuld met tal van extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, shopbons, ADV-dagen en toegang tot het bedrijfsrestaurant.

*Actievoorwaarden