Ontdek hoe we bijzondere uitzendkrachten in de bubbels hebben gezet

50 jaar Unique! Unique is jarig en iedereen mag het weten. Onze collega’s vierden dit jubileum al op een feestelijk manier. En ook de uitzendkrachten werden niet vergeten, integendeel. Het is dankzij hun dagelijkse inzet dat wij hier vandaag staan. Reden te meer om enkele toppers in the picture te zetten. Niet alleen in februari, tijdens de maand van de uitzendmedewerker, maar ook nu nog.

Selectie van buitengewone uitzendkrachten

Met honderden uitzendmedewerkers in dienst – die stuk voor stuk fantastisch werk leveren – was het allesbehalve simpel om de knoop door te hakken. Gelukkig konden we rekenen op de hulp van onze collega’s. Elke business manager selecteerde drie straffe uitzendkrachten. Iemand die al jarenlang in dienst is, een betrouwbare rots in de branding, een professional die uitblinkt in motivatie of flexibiliteit …

Blijdschap in beeld: check it out! 

De gelukkigen werden verrast op de werkvloer met een sprankelende fles cava, speciaal gepimpt naar aanleiding van onze 50ste verjaardag. Een surprise die overduidelijk in de smaak viel bij onze uitzendkrachten! Hun reacties werden piekfijn vastgelegd op beeld. Hieronder kan je alvast de testimonials checken.Bedankt aan al onze uitzendmedewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven! Kriebelt het om zelf aan de slag te gaan bij een topwerkgever, die je inspanningen bewondert en beloont? Duik in onze vacaturedatabank en get ready voor een nieuw professioneel avontuur.

Naar onze vacatures >>