Nieuw kantoor, straffe vacatures en klinkende cadeaus

Het is zover: Unique opent een extra kantoor in Antwerpen! Say hello to Unique Maritiem. Een feestelijk moment, dat we niet zomaar laten passeren! Wat hebben we voor jou in petto? Een hyperpersoonlijke service, tientallen vacatures én zelfs een vat in den Tros!* …

Vaar de juiste koers met Unique Maritiem

Als toonaangevend hr-bedrijf bouwt Unique de brug tussen werknemers en werkgevers in diverse sectoren. Unique Maritiem is één van onze businesslijnen, met gespecialiseerde kennis van de logistieke branche. We luisteren naar je wensen, schakelen razendsnel en trekken een uitgebreid netwerk open. 

Tip: laat een gebrek aan ervaring je niet tegenhouden! Tijdens een opleiding ‘Transport & Logistiek’ stomen we je in amper vijf weken klaar tot een logistiek expert.

Meer dan ooit staan jouw wensen op één

De drijfveer van onze groei? Met onze nieuwe vestiging komen we nog dichter naar je toe, want geslaagde rekrutering gaat hand in hand met een uitvoerige kennismaking. Daarom nemen we ruim de tijd om je te ontmoeten. We luisteren naar je voorkeuren, brengen je persoonlijkheid in kaart en zoeken gericht naar de werkplek die écht bij je past.

Vier je nieuwe job met een vat

Bij Unique houden we van een flinke portie initiatief. Sta jij op de eerste rij om langs te komen in ons nieuw kantoor? Laat je als de bliksem je gegevens achter? Super! Bovendien komt er – naast jouw droombaan – nog een extraatje uit de bus: elke kandidaat die voor 31/12 via Unique Maritiem aan de slag gaat, krijgt een vat in café Den Tros!* 

*actievoorwaarden

We luisteren naar je voorkeuren, brengen
je persoonlijkheid in kaart en zoeken gericht
naar de werkplek die écht bij je past!

Maak een afspraak >>