Nieuw kantoor, straffe vacatures en klinkende cadeaubonnen

Het is zover: Unique is geland in Roeselare… Een feestelijk moment, dat we niet zomaar laten passeren! Wat hebben we voor jou in petto? Een hyperpersoonlijke service, tientallen vacatures én zelfs een cadeaubon …

Meer dan ooit staan jouw wensen op één

De drijfveer van onze groei? Met onze nieuwe vestiging komen we nog dichter naar je toe, want geslaagde rekrutering gaat hand in hand met een uitvoerige kennismaking. Daarom nemen we ruim de tijd om je te ontmoeten. We luisteren naar je voorkeuren, brengen je persoonlijkheid in kaart en zoeken gericht naar de werkplek die écht bij je past.

Vier je nieuwe job met een cadeaubon

Bij Unique houden we van een flinke portie initiatief. Sta jij op de eerste rij om langs te komen in ons nieuw kantoor? Laat je als de bliksem je gegevens achter? Super! Bovendien komt er – naast jouw droombaan – nog een extraatje uit de bus: elke kandidaat die binnen vier weken na de opening een nieuwe uitdaging aanvangt, krijgt een mooie cadeaubon van € 50 euro.* Ideaal om jezelf te trakteren bij één van de vele handelaars in de buurt. Want geef toe, dat verdien je wel als je net je volgende job in de wacht hebt gesleept!

Actievoorwaarden*

We luisteren naar je voorkeuren, brengen
je persoonlijkheid in kaart en zoeken gericht
naar de werkplek die écht bij je past!

Maak een afspraak >>