Unique Customer Care: klantencontact met impact

De essentie van customer care? Een warm klantencontact én een professionele introductie tot het bedrijf. Not an easy job! Unique Customer Care is de specialist in klantendienstvacatures. Onze ervaren recruiters kennen het reilen en zeilen van een klantendienst door en door. Zij plaatsen de juiste persoon op de juiste plaats. Want customer contact is wat mensen écht bijblijft.

Klantenservice als springplank voor jouw carrière

Ben je een vlotte spraakwaterval? Een razendsnelle denker met een klantvriendelijke attitude? Bij Unique Customer Care vind je uitdagende jobs waarin je al je talenten naadloos kan combineren. Van telemarketeer naar helpdeskmedewerker, van marktonderzoeker naar klantendienst medewerker, tot zelfs enquêteur of commercieel medewerker. Daarna wacht misschien een mooie functie als teamleader of account manager? Your future is bright!

Bekijk onze customer care vacatures 

Enthousiaste customer care medewerkers

Om jouw helpdesk te versterken, beschikt Unique Customer Care over een sterke poule van gekwalificeerde kandidaten. Ze werden vooraf grondig gescreend op hun skills en competenties. Zo matchen we jouw bedrijf snel en efficiënt met de perfecte customer care medewerker. Nieuwe collega gevonden? Super! Maar ook daarna kan je op ons rekenen. Onze recruiters hebben jarenlange expertise op zak en zetten die graag in voor jouw contactcenter

Op zoek naar customer service medewerkers? Unique vindt voor jou de geknipte kandidaat! 

Contacteer jouw Customer Care expert