Unique Customer Care: van contact naar aandacht

Een contactcenter, call center of klantendienst is vaak de eerste toegang tot een bedrijf. Klanten bellen voor informatie, advies, antwoorden en oplossingen. Ze verwachten een vriendelijke stem die hen snel kan helpen. En daarom is er Unique Customer Care, gespecialiseerd in call center vacatures. 


Functies in contactcenters: vlotte praters en snelle denkers

In call centers staat het klantencontact centraal. Want mensen zijn het visitekaartje van de organisatie, als telesalesmedewerker voor commerciële campagnes van bekende bedrijven, als customer service medewerker om klanten productinformatie te geven of klachten op te lossen, als helpdeskmedewerker voor telefoontjes over it of telecom.

Al onze functies in Customer Care

Telemarketeer, telesales, business development agent, commercieel medewerker, outboundbeller, enquêteur, marktonderzoeker, inside sales, helpdesk medewerker, customer service en customer care, medewerker klantendienst, telebankier, dispatcher.
Ideaal om werkervaring op te doen. Of een springplank naar functies zoals teamleader, account manager, project manager, call center manager of trainer.

Op zoek naar werk in customer care?

BEKIJK ONZE VACATURES

Specifieke profielen voor contactcenters

Alle kandidaten in onze pool zijn vooraf gescreend op competenties voor profielen in contactcenters, call centers en klantendiensten. Onze klanten hoeven dus niet te wachten, want Unique speelt proactief in op hun vraag naar geschikte medewerkers.
En er is meer: we adviseren hoe onze klanten de kwaliteit, procedures en technische inrichting van hun contactcenter kunnen optimaliseren.

Op zoek naar medewerkers in customer care?

NEEM CONTACT OP