Unique Finance: talent met financiële expertise

Wilt u de beste kandidaten voor uw financiële afdeling vinden? Bijvoorbeeld een boekhouder, een financial controller of een financieel directeur? Of een hulpboekhouder om u te helpen bij het afsluiten van het boekjaar? Iemand die nauwkeurig is, de vereiste knowhow heeft én resultaatgericht werkt? Wanneer u financiële vacatures hebt, dan is Unique Finance uw ideale partner. Als finance experts kennen wij de verschillende functies in de financiële wereld als onze broekzak.

Dé Finance-job die echt bij je past

De Finance-afdeling is de onmisbare draaischijf van talloze bedrijven. Maar die draait alleen wanneer een gemotiveerde professional de cijfers in handen neemt. Do you have what it takes? Dan loodsen onze Finance experts jou graag naar de perfecte droombaan in de financiële sector. Business controller, boekhouder, credit controller, audit lover of CFO? We hebben het allemaal! 

Bekijk onze Accounting & Finance vacatures

Onze consultants zijn experts 

Onze Finance consultants zijn zelf financiële experts. Ze begrijpen dus uw behoefte aan financieel talent en spreken uw taal. Ze rekruteren en selecteren voor u de beste profielen die voldoen aan uw eisen voor specifieke financiële functies: hulpboekhouder, boekhouder, hoofdboekhouder, fiduciaire-dossierbeheerder, financieel analist, financial controller, financieel directeur, auditeur

Van kennis tot expertise

We gaan op zoek naar de specifieke financiële profielen die u nodig hebt.

Met het ‘Unique Finance Testing’-systeem brengen we de financiële competenties van iedere kandidaat in kaart. Zo weten we zeker dat u enkel kandidaten ontmoet die aan uw profielschets voldoen. We investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze financiële medewerkers, zodat ze na verloop van tijd over de zeldzame expertise beschikken die u zoekt. Dankzij onze operational excellence krijgt u altijd kwaliteit en uniformiteit: al onze consultants gebruiken dezelfde processen en tools. 

Van sterke partner tot essentiële partner

Unique Finance is dé partner bij uitstek als u op zoek bent naar kandidaten voor een tijdelijke opdracht, een contract van onbepaalde duur en interim-management. We volgen onze kandidaten ook tijdens de opdracht nauwkeurig op. Zo creëren we een echte toegevoegde waarde. We zijn meer dan een sterke partner, we zijn een essentiële partner.

Contacteer onze Finance expert