Unique Human Resources: werving van hr professionals

Ben je een HR-consultant, payroll expert, HR-officer, recruitment manager of HR-assistant? Kriebelt het om nieuwe HR-watertjes te doorzwemmen? Dan ben je bij Unique Human Resources aan het juiste adres! Onze dedicated consultants kennen alle HR-domeinen als hun broekzak. We brengen jouw kennis en kunde in kaart en koppelen je aan interessante potentiële werkgevers. Ons doel? De HR-functie vinden die op jouw lijf geschreven is!

Dé HR-job die echt bij je past

De HR-afdeling is de onmisbare draaischijf van talloze bedrijven. Maar die draait alleen wanneer een gemotiveerde HR-professional de touwtjes in handen neemt. Do you have what it takes? Dan loodsen onze experts jou graag naar de perfecte HR-droombaan. Let’s get to work!

Op zoek naar jobs in HR?

Check onze HR-vacatures

HR-medewerkers met pit en empathie

Nood aan een getalenteerde HR-professional die volledig past binnen je bedrijfscultuur? Laat het gerust aan ons over: met een big smile duiken wij onze vijver van gekwalificeerde kandidaten in. HR business partners, recruitment officers, payroll officers of payroll consultants? We zoeken voor jou de juiste persoon op basis van een uitvoerig assessment, verschillende geavanceerde tests en een grondige evaluatie. Je krijgt meteen een compleet beeld van de verworven socio-juridische kennis. De werknemer die het verschil maakt? Yes, die zit er ongetwijfeld tussen!

Jouw HR-functies invullen? 

Contacteer onze kantoren

Human Resource management op topniveau

Unique Human Resources legt zich met plezier toe op de werving en selectie van HR-medewerkers. Onze HR-experts engageren zich bovendien om je human resources management naar het hoogste niveau te tillen. Waarvoor kan je hen inschakelen?

  • Opleidingen over gesprekken, managementtechnieken en HR-management 
  • Assessment, testen, evaluatie van competenties van HR-medewerkers
  • Ontwikkelingsplannen om via opleiding en coaching skills uit te breiden
  • Workshops over evaluatiegesprekken, het STAR-interview en assertiviteit
  • Consulting en outsourcing

Aan tafel schuiven om je verwachtingen te bespreken? Sure! Neem gerust contact op met onze HR-expert. We zetten de koffie al klaar. 

Contacteer onze HR-specialist