Unique Human Resources: werving van hr professionals

Ben je een HR-consultant, payroll expert, HR-officer, recruitment manager of HR-assistant? Kriebelt het om nieuwe HR-watertjes te doorzwemmen? Dan ben je bij Unique Human Resources aan het juiste adres! Onze dedicated consultants kennen alle HR-domeinen als hun broekzak. We brengen jouw kennis en kunde in kaart en koppelen je aan interessante potentiële werkgevers. Ons doel? De HR-functie vinden die op jouw lijf geschreven is!

Dé HR-job die echt bij je past

De HR-afdeling is de onmisbare draaischijf van talloze bedrijven. Maar die draait alleen wanneer een gemotiveerde HR-professional de touwtjes in handen neemt. Do you have what it takes? Dan loodsen onze experts jou graag naar de perfecte HR-droombaan. Let’s get to work!

Op zoek naar jobs in HR?

Check onze HR-vacatures

HR-medewerkers met pit en empathie

Nood aan een getalenteerde HR-professional die volledig past binnen je bedrijfscultuur? Laat het gerust aan ons over: met een big smile duiken wij onze vijver van gekwalificeerde kandidaten in. HR business partners, recruitment officers, payroll officers of payroll consultants? We zoeken voor jou de juiste persoon op basis van een uitvoerig assessment, verschillende geavanceerde tests en een grondige evaluatie. Je krijgt meteen een compleet beeld van de verworven socio-juridische kennis. De werknemer die het verschil maakt? Yes, die zit er ongetwijfeld tussen!

Jouw HR-functies invullen? 

Contacteer onze HR-kantoren