Unique Maritiem: de juiste koers voor sollicitanten en bedrijven

Een job in de haven? Uitstekende keuze! In deze bruisende werkomgeving zijn er tal van opportuniteiten, zoals dispatcher, logistiek bediende, douanedeclarant, expediteur, loket- of manifestbediende. Enkele keren per jaar organiseert Unique ook de opleiding Transport & Logistiek om de juiste profielen te matchen met de juiste bedrijven. 

De logistieke sector is altijd in beweging 

Iets wat altijd beweegt mag je niet uit het oog verliezen. Daarom organiseert Unique verschillende opleidingen samen met het CVO-LBC. Je wordt 5 weken lang intensief begeleid in de logistieke sector door ervaren experts. Ideaal om logistieke ervaring op te doen. Een greep uit de vaardigheden die je zal boosten:

  • Professioneel met klanten / leveranciers communiceren
  • Begrijpen van en jongleren met vakjargon (Nederlands & Engels)
  • Het opstellen van transportdocumenten
  • Inzicht in het takenpakket en de inhoud van diverse functies binnen de maritieme branche
  • Uitvoeren van administratieve taken

Is werken in de haven helemaal je ding en ligt de logistieke sector in lijn met je ambities? 

Bekijk onze maritieme & logistieke vacatures 

Maritieme en logistieke medewerkers? All aboard!

Onze maritieme experten duiken met veel passie in je organisatie. Ze zoeken gericht naar sterke profielen, die passen bij je unieke bedrijfs-DNA. Alle kandidaten worden grondig gescreend met behulp van een toolbox, speciaal ontworpen voor de maritieme sector. Zo weten we perfect wat hen drijft en wat ze kunnen. Na het volgen van onze opleiding Transport & Logistiek voelen de kandidaten zich trouwens als een vis in het water in jouw firma.

Wil je met ons in zee gaan? Super! Contacteer dan snel Lynn Desmedt & Margot Meuwissen , twee consultants met heel wat expertise, drive en kennis over de maritieme sector.

Contacteer Unique Maritiem