Unique steunt Pink Ribbon

Net zoals andere jaren doet de Starbrand Unique mee aan verscheidene acties om ieders aandacht te vestigen op borstkanker. Op 7 oktober gaf Pink Monday het startschot van de maand tegen borstkanker. Zoals de traditie ondertussen luidt, spoorden we iedereen aan om Pink Ribbon te steunen door volledig in het roze te gaan werken. 

Pink Picture Perfect

Vorig jaar organiseerden we onze Dress in Pink fotoactie. Vele foto’s kleurden sociale media mooi roze. Door het opvrolijkende effect van de kleur en de leuke foto’s besloten we dit jaar weer een actie op poten te zetten.

Tijdens de maand tegen borstkanker kon iedereen een foto posten met vrienden of collega’s. De dresscode was vanzelfsprekend ‘van kop tot teen pink’. De foto met de meeste likes won een uitgebreid en bovendien gezond ontbijt.

Winnaar Dress in Pink

Niemand minder dan Tina De Cleen en haar team wonnen de ‘Pink Ribbon Dress in Pink’-wedstrijd! De foto leverde maar liefst 170 likes op. Gefeliciteerd! Jullie kunnen genieten van een lekker gezond ontbijt. Die roze outfits stonden jullie trouwens prachtig. Verder ook bedankt aan alle andere deelnemers; elke foto was super!

Een hecht partnership

Al jaren zet de Unique Starbrand zich in om het goede doel Pink Ribbon te steunen. Pink Monday is klassiek de aftrap van de maand tegen borstkanker, waarin een reeks activiteiten ten voordele van de strijd tegen borstkanker plaatsvinden. Omcirkel maandag 23 december ook al maar in je agenda! Dan trekken we richting Kortrijk voor de warmste week van Music For Life.