Unique steunt Pink Ribbon 

Ook dit jaar doet de Starbrand Unique mee aan verschillende acties om borstkanker onder de aandacht te brengen. Maandag 7 oktober,  ofwel Pink Monday, is de Kick Off van de maand tegen borstkanker. Dit jaar vindt eveneens het allereerste Pink Monday Congres plaats. Oktober is ook onze Dress in Pink maand. Laat ons, net zoals de voorbij jaren, die roze outfit uit de kast halen om de organisatie Pink Ribbon verder te steunen.


Dress in Pink

Vorig jaar kwamen er al heel wat foto’s voorbij op sociale media. Zowel klanten als eigen medewerkers gingen volledig uit de bol. Daarom herhalen we dit jaar onze Dress in Pink fotoactie. 

Wat moet je doen? Neem gedurende de maand oktober een foto met je vrienden, team of collega’s en zorg ervoor dat je helemaal in het roze gekleed gaat. Post jouw foto op sociale media en verzamel vervolgens via Facebook, Linkedin of Instagram zoveel mogelijk likes op jouw foto! De foto* die op 31 oktober** de meeste likes heeft, wint een ontbijt!

Dress in pink en maak kans op een healthy breakfast!

  • Maak een leuke foto van jouw Pink Monday
  • Deel de foto op Facebook, LinkedIn of Instagram 
  • Gebruik de hashtag #PINKMONDAY
  • Tag jouw vrienden, collega’s én Unique (@uniquebelgium)

*iedereen die getagd werd op de foto krijgt een ontbijt

** actie loopt af op 31/10 om 17u 

Pink Monday 

Maandag 7 oktober ofwel Pink Monday is klassiek de Kick Off van de maand tegen borstkanker. Dit jaar kregen al onze medewerkers een gezond ontbijt bij de start van de werkdag, want een gezonde levensstijl met meer beweging kan 1 op de 3 kankers helpen voorkomen. 

Verder was 7 oktober ook een hoogdag voor Unique dankzij het allereerste Pink Monday Congres. Onze General manager An Aelbrecht was een van de sprekers op het congres dat helemaal in het teken stond van re-integratie op de werkvloer na langdurige afwezigheid. Unique bracht rond dit topic ook een nieuwe whitepaper uit. Interesse? Bestel hem hier


Een hecht partnership

Al jaren steunt de Unique Starbrand het goede doel Pink Ribbon. Pink Monday is klassiek de aftrap van de maand tegen borstkanker, de start van een reeks activiteiten ten voordele van de strijd tegen borstkanker. Hou maandag 23 december ook al maar een gaatje vrij in je agenda, dan trekken we richting Kortrijk voor de warmste week van Music For Life.