Solliciteren in coronatijden: in rechte lijn naar je droomjob met Unique

Het coronavirus steekt niet alleen een stokje in de wielen van rekruterende bedrijven, maar bemoeilijkt ook de jobzoektocht van frisse starters. Wie de schoolbanken verlaat en zijn debuut maakt op de arbeidsmarkt staat voor een pittige uitdaging. Pas afgestudeerd en op zoek naar je droomjob? Met Unique schiet je sterk uit de startblokken. Ready? Set. Go!

Solliciteren vanuit je bubbel

Online colleges volgen, groepswerken via Zoom, examens afleggen mits veilige afstand, … COVID-19 zet het academiejaar 2020-2021 op losse schroeven. Ook jobbeurzen en workshops die je laten proeven van de praktijk, kunnen dit jaar helaas niet doorgaan. Een baan vinden die 100% bij je past? Niet zo evident! Om je carrière zo vlot mogelijk af te trappen, biedt Unique je een brede waaier aan tools aan.

Je droomjob veroveren? Download het Unique e-book!

Van checklists en cheat sheets tot de onmisbare ingrediënten voor een feilloos cv: het Unique e-book is dé sollicitatiegids voor gemotiveerde starters. Hoe bereid je je het best voor? En wat zijn de meest gestelde sollicitatievragen? 

Download hier je exemplaar >>

Carrièrekick-off mét cultural fit 

Wist je dat meer dan 80% van de werkzoekenden de bedrijfscultuur doorslaggevend vindt om wel of niet voor een werkgever te kiezen? Een perfect match tussen talent en bedrijf is dus geen plus, maar een must!

Unique introduceert het Cultural Fit ID, een online platform dat de juiste kandidaat linkt met de juiste job in het juiste bedrijf. Daarom leren we je graag beter kennen! Waar krijg je energie van? Hoe ziet je ideale loonpakket eruit? Maak je gratis profiel aan en voeg je Cultural Fit ID toe aan je cv en motivatiebrief. Succes verzekerd!

Maak je gratis profiel aan >>

Up-to-date blijven in je jobzoektocht? 
De beste sollicitatietips, persoonlijk startersadvies en vacatures op maat ontvangen?

Unique helpt je op weg. Tune in op onze jobpagina, connecteer via LinkedIn en volg ons op Facebook en Instagram. Liever persoonlijke begeleiding? Dat kan! Onze consultants helpen je met het opstellen van een knallend cv en brengen je jobzoektocht in een stroomversnelling. 

Neem contact op >>