Studeer op jouw moment en word snel het nieuwe logistieke talent

Unique, VDAB & VFU organiseren een opleiding expeditiebediende voor haven & transport. Een mooie uitdaging in de logistieke sector met 100% jobgarantie. 


Unique, VDAB en VFU organiseren samen de opleiding ‘expeditiebediende voor de logistieke sector’ in West-Vlaanderen.

De opleiding duurt 4 weken, waarvan de helft wordt gegeven onder de vorm van klassikale workshops in Rekkem, aangevuld met e-learnings at home. Daarna volgen een werkweek in het ‘fictieve’ bedrijf van VDAB te Rekkem en een echte stageweek in een toegekend logistiek bedrijf.

Schoolverlaters of werkzoekenden met een bachelor niveau en een goede kennis Nederlands, Frans & Engels kunnen deze opleiding volgen.

Het traject biedt 100% garantie op een job in een boeiende, innovatieve en internationale omgeving, zowel aan de kust als in het binnenland. De eerste opleidingreeks is gestart op 18 februari en was meteen volzet. Toekomstgericht zal deze regelmatig herhaald worden. Wie geïnteresseerd is, moet dus snel zijn! 

Wens je nog extra informatie over deze opleidingen of contacteer je graag reeds één van onze kantoren? Zowel in Unique Menen als Unique Brugge staan we voor je klaar. 

Unique Menen
Ieperstraat 33
8930 MENEN
+32 (0)56 26 52 10
Menen@unique.be 

Unique Brugge
Smedenstraat 45
8000 BRUGGE
+32 (0)50 47 13 30
Brugge@unique.be

Snel zijn is de boodschap, want expert worden in de logistieke wereld wil toch iedereen?