Een online contentserie:
'Unieke vragen aan Unieke mensen’

Unique interviewt sterkhouders in een openhartige videoreeks

In 2022 viert Unique haar 50ste verjaardag. Wat hebben de afgelopen decennia ons gebracht? Stevige uitdagingen, straffe resultaten en een knappe expansie. Al bleef onze authentieke werkwijze steeds onaangeroerd. In onze videoreeks ‘Unieke vragen aan Unieke mensen’ reflecteren we samen met enkele drijvende krachten over ons pad en hun leiderschapsvisie. Check de heerlijk eerlijke interviews voor waardevolle inzichten en een flinke streep inspiratie.

#1 General manager An Aelbrecht

Van consultant, tot algemeen directeur van een bloeiend hr-bedrijf: An Aelbrecht legde een opmerkelijk traject af. Vandaag staat ze vol vertrouwen aan het hoofd van Unique Starbrand: een rol die ze op haar geheel authentieke wijze invult. Helemaal Unique! Welke waarden vindt zij belangrijk? En wat was haar grootste uitdaging tot nu toe? We schuiven aan tafel voor een openhartige babbel.


#2 CEO RGF Staffing Belgium Katty Scheerlinck

Sinds 1985 maakt ze deel uit van Unique: geen beter persoon om mee terug te blikken dan Katty Scheerlinck, CEO van RGF Staffing Belgium. Ze schijnt haar licht op de digitale evolutie, vertelt welke ervaringen haar het meest leerden en onthult welke ambities ze koestert voor de toekomst. Want dat ze haar functie met hart en ziel uitoefent, staat vast: “Wij geven elke dag 20.000 mensen een job. Daarvoor sta ik ‘s ochtend met heel veel goesting en plezier op”. Bekijk het volledige gesprek!


#3 CFO RGF Staffing Belgium Erik De Cock

“Unique heeft snel en adequaat gereageerd op digitale veranderingen: daar mogen we trots op zijn en meer mee naar buiten treden.” Erik De Cock, CFO bij RGF Staffing Belgium, begrijpt het belang van digitalisering als geen ander. Samen met zijn team wil hij ervoor zorgen dat Unique ook de volgende 50 jaar een ijzersterke speler blijft. Een fascinerende conversatie over business, technologie, professionele uitdagingen én slimme sportprincipes.  


#4 Unique-oprichter Alex Mulder & CEO RGF Staffing Rob Zandbergen

Last but definitely not least: we organiseerden een uitzonderlijk dubbelinterview met Alex Mulder en Rob Zandbergen. Een founder en zijn opvolger. Een ondernemer en een bestuurder. Twee mannen die dezelfde visie delen: mensen zijn je belangrijkste kapitaal. Het duo snijdt allerlei topics aan. Je ego opzij durven zetten, een drukke job combineren met een gezin, moeilijke professionele knopen doorhakken … Een op alle vlakken ‘unique’ gesprek met een buitengewoon persoonlijke toets.