Welke werkgever past bij jou?
Let’s find out!

Maak de gratis werkcultuurtest en krijg tientallen ondernemingen voorgeschoteld, die helemaal aansluiten bij jouw professionele verwachtingen.

Doe de gratis werkcultuurtest >>

Het aantal openstaande vacatures swingt de pan uit: goed nieuws voor wie uitkijkt naar een frisse uitdaging! Dankzij de schaarste op de arbeidsmarkt kan je net dat tikkeltje selectiever zijn. Teken dus niet in op het eerste het beste voorstel, maar mik op een werkgever die echt bij je past. Onze cultuurtest zet je op weg: gemakkelijk, gebruiksvriendelijk én volledig gratis!

Benieuwd in welke bedrijfscultuur jij zal floreren? The tool will tell!
Met onze insights solliciteer je gericht bij werkgevers waar je 100 % jezelf mag zijn.

Doe de gratis werkcultuurtest >>

Jouw voorkeuren voeren de boventoon

De werkcultuurtest is een kersverse ontwikkeling van Unique. In enkele minuten tijd ontdek je precies in welke bedrijfsomgeving jouw talenten tot hun recht komen. Zoek je een warme kmo of een ambitieuze multinational? Hou je van een afgelijnd takenpakket of geeft variatie je net energie? Waardevolle info, want bij het juiste type werkgever voel je je gelukkiger, presteer je productiever en stapel je succesvolle resultaten op. En dat is precies waar wij naar streven!

In vijf stappen naar de winning combo

In vijf eenvoudige stappen krijg je instant inzicht in jouw professionele voorkeuren én de werkgevers die daarbij aansluiten.
This is how you do it:

Stap 1 | Maak je account aan Stap 1 | Maak je account aan

Klik op de knop ‘Doe de gratis werkcultuurtest’, creëer een Unique account en verbind met CompanyMatch. Done? Dan ben je klaar om van start te gaan!

Stap 2 | Doe de test Stap 2 | Doe de test

Aan de hand van verschillende vragen peilen we naar jouw noden. Waar zie jij jezelf werken? Wat doet een ideale leider volgens jou? Jij schuift soepel met de slider en rangschikt je voorkeuren: van uiterst belangrijk, naar eerder verwaarloosbaar. Het proces neemt amper vijf minuten in beslag.

Stap 3 | Navigeer naar je profiel Stap 3 | Navigeer naar je profiel

Wanneer je de test helemaal doorlopen hebt, sla je je voorkeuren op. Het startsein voor de tool om jouw matches te analyseren! Ga naar je profiel en klik in het blokje ‘Mijn Cultural Fit ID’ op ‘Mijn rapport’ om je resultaten te bekijken. Spannend …

Stap 4 | Werp een blik op jouw voorkeuren Stap 4 | Werp een blik op jouw voorkeuren

De uitkomsten van je test worden gebundeld in een overzichtelijk cultuurrapport. In één opslag zie je wat jij cruciaal vindt in een organisatiecultuur. Van de omgang met collega’s, over de bedrijfswaarden, tot de ambities van de onderneming.

Stap 5 | Snuister door de beste matches Stap 5 | Snuister door de beste matches

Welke werkgevers vinken al jouw checkboxes af? Ga naar onze vacatures, filter op je Cultural Fit ID en screen de organisaties waar jij je als een vis in het water zal voelen. Je kan de lijst zo sorteren, dat de beste match meteen bovenaan komt te staan. Handig!