Gratis whitepaper & podcast: terugkeren naar de werkvloer

Aan alle mooie liedjes komt een einde, en dat is voor onze reeks gratis whitepapers niet anders. Maar geen zorgen, we sluiten af met een klepper vol relevante inzichten. In de publicatie ‘Back to the future of teamwork’ focussen we volop op de terugkeer naar de werkvloer. Hoe laat u de heropstart van een leien dakje lopen, met aandacht voor de noden van elk teamlid?
We vertellen het u graag!

Een toekomstgerichte terugkeer: zo doet u dat

Na maandenlang aftellen staan de kantoordeuren eindelijk weer op een kier. Super! Maar uw collega’s hebben de lockdown verschillend beleefd, en daar moet u als leidinggevende attent voor zijn. Hoe gaat u om met hun emoties? Hoe stimuleert u glansrijke resultaten, zowel individueel als in teamverband? Hoe ziet de toekomst van uw organisatie eruit? De heropstartfase gaat hand in hand met verandering. Deze whitepaper reikt concrete handvaten aan om zowel uw team, als uw bedrijf te herdefiniëren. Naast onze whitepaper trakteren we u ook op een gratis reflectieboek. Dit bundelt tientallen doordachte vragen, die het denkproces stevig op gang brengen.

Ontvang uw gratis whitepaper & beluister de podcast >>

Meer gratis whitepapers lezen?

Met deze publicatie breien we een einde aan onze trilogie. Heeft u de vorige twee edities gemist? Geen nood! Zowel de gratis whitepapers als de podcasts blijven beschikbaar, zodat u nog lang kan terugvallen op onze expertise. De eerste uitgave was volledig gewijd aan leiderschap in het postcoronatijdperk. In het tweede nummer gingen we dieper in op ontslagrondes om economische redenen. De aanbevelingen zijn talrijk, de reacties zijn lovend. Laat u gerust inspireren en adviseren!

Meer weten over futureproof leidinggeven >>

Tips om ontslagrondes voor te bereiden >>