Wij zoeken jouw droomjob … terwijl jij geniet van de rust!

De zomer van 2022 betekent voor jou misschien een nieuwe stap in je leven. Je studeert binnenkort af en gaat op zoek naar je eerste job. Je twijfelt al een tijdje over je huidige carrière en wilt nu de knoop doorhakken. Ondertussen stijgen de temperaturen en ben je eigenlijk toe aan wat ontspanning ... Relax, jij staat niet alleen: Unique to the rescue! Wij trappen de zoektocht naar jouw droomjob af, waardoor jij van wat zomerse rust kan genieten.

Geen tweede zit? Unique helpt jou graag aan je eerste job!

De zomer nét nadat je bent afgestudeerd, die gebruik je om te vieren én om op zoek te gaan naar je eerste job. Unique helpt je om het nuttige aan het aangename te koppelen. Vind je niet meteen de vacature voor je droomjob in onze databank? Geen zorgen! Laat je gegevens achter op onze website, en dan gaan wij voor jou op zoek naar de beste match. Ook terwijl jij met een cocktail in de hand van het zonnetje geniet.

Gebruik de zomer om werk te maken van je carrièreswitch

Je loopt tegen je grenzen aan op je huidige job en bent toe aan verandering. Maar is dit het goede moment om te springen? En waarheen dan? Kiezen voor een nieuwe carrière brengt heel wat vragen met zich mee. Gebruik de zomer om rustig na te denken en je opties af te wegen. Unique informeert je graag over je mogelijkheden en gaat voor jou op zoek naar een nieuwe uitdaging, ook wanneer je druk in de weer bent met brochettes en slaatjes op je zomerse BBQ.

Laat iemand anders het werk voor jou doen! Unique zoekt jouw ideale eerste of nieuwe job terwijl jij geniet van welverdiende rust.

Ontdek onze mooie vacatures >>