Wij maken het mogelijk ambities te realiseren

U krijgt van onze 200 medewerkers in 41 kantoren een persoonlijke aanpak op maat. Vindt u dat u voor al uw HR-behoeften bij eenzelfde partner terecht moet kunnen? Unique past precies bij u. We zijn de HR-specialist en kennispartner voor kmo’s en middelgrote bedrijven.

Van passie naar verbondenheid

Een maatschappelijk betrokken HR-bedrijf met eigen waarden en bijzondere aandacht voor diversiteit. We inspireren elkaar dagelijks om de ambities van onze klanten, onze uitzendmedewerkers en onze eigen organisatie te realiseren. Deel onze bedrijfswaarden.

Van uitzenden tot veiligheid en preventie

Ontdek de kernactiviteiten van Unique: uitzenden, werving en selectie, consulting, projectsourcing, opleidingen, en veiligheid en preventie.

Van 1972 tot vandaag

Unique is actief sinds 1972 als HR-dienstverlener. We behoren tot USG People en tellen in België 200 medewerkers in 41 kantoren. USG People staat op de 5de plaats in de top-5 op de Europese markt en is nummer 2 in België.

Van partners naar meerwaarde

Unique biedt zijn klanten en kandidaten partnerships aan die een duidelijke meerwaarde kunnen betekenen. Zo werken we samen met Vormelek en Plan België en zijn we lid van Federgon. Ontdek onze samenwerking.

Specialisaties
Customer Care

Jobs in contactcenters en klantendiensten.

Lees meer >
Unique

200 medewerkers en 41 kantoren.

Lees meer >
Technicum

Zit techniek in je vingers?

Lees meer >
Human Resources

Je bent een HR-professional en zoekt tijdelijk of vast werk.

Lees meer >
Finance

Wil je graag werken in de financiële sector?

Lees meer >
Office

Voor commercieel en administratief talent.

Lees meer >
Werken bij Unique

Een kwinkslag om de dag te beginnen, keihard de koppen samensteken om topresultaten te bereiken en achteraf het glas heffen om successen te vieren. Dat is helemaal Unique. Of je nu consultant, gespecialiseerd recruiter of manager van een kantoor bent: bij Unique kun je meer dankzij de sfeer.

Divisies van de Unique groep
Unique Career
Unique Project Team

Op zoek naar tijdelijke expertise? Een hoogopgeleide medewerker die uw tijdelijke projecten vakkundig aanpakt? Lees meer

Express Medical
Voor een job in de gezondheidssector

Ben je verpleegkundige, zorgkundige, medisch secretaresse, arts of zoek je naar een managementfunctie in de zorg? Lees meer

Receptel
Receptie- en onthaaldiensten

Voel je je thuis in een receptie-, telefoon of onthaaldienst? Hou je van coördineren? Lees meer

Over Unique
Van vandaag naar morgen

Straal je van plezier in je werk? Dat slaat aan bij kandidaten en klanten. Bij Unique krijg je kansen. Neem contact met ons op

Een vraag? Een opmerking? Wij horen het graag!

Neem contact met ons op. We kunnen je zeker verder helpen.

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31