shadow

Unique Career: van deskundig naar expert

In uw sector is continuïteit en kwaliteit belangrijk. U hebt mensen van niveau nodig die snel inzetbaar zijn. Unique Career speelt daarop in met projectsourcing: we hebben een team van 150 projectconsultants die onze klanten ondersteunen bij hun tijdelijke behoefte aan hoogstaand kwalitatief en professioneel personeel.

Werken bij Unique Career ? Ontdek wat je kan leren van de jobhunt van deze broers.

Streng gescreend, zorgvuldig geselecteerd

U hebt geen boodschap aan mensen die u dagen moet opleiden voordat ze in hun tijdelijke baan ingewerkt zijn. Daarom heeft Unique Career zijn kandidaten streng gescreend en zorgvuldig geselecteerd. We peilen bij onze specialisten naar expertise, ervaring en de juiste knowhow. En we blijven ze evalueren en coachen, zodat ze multi-inzetbaar zijn.

We stemmen talent af op uw vraag

Onze 150 projectconsultants zijn thuis in marketing, logistiek, supply chain, inkoop, receptie, management assistance, communicatie, customer service, enzovoort. Unique Career stemt hun talent af op uw vraag: we houden rekening met vereisten, persoonlijkheid en competenties. Door onze nationale activiteit hebben we altijd kandidaten in de buurt van uw bedrijf.

Van één medewerker tot een volledig team

U kunt een beroep doen op één projectconsultant van Unique Career en voor grotere projecten stellen we een team samen. Vaak groeit er door herhaalde opdrachten een customer intimacy: onze projectconsultants verwerven kennis over uw bedrijf die bij elke nieuwe opdracht een sterke troef is.

Een succesvolle samenwerking met: Eneco België

We hebben ondertussen al drie keer een beroep gedaan op het Unique Project Team voor medewerkers in verschillende afdelingen.

"Authentieke samenwerking" - Sarah Vleminckx, Recruitment Manager
De mensen achter het Unique Project Team denken mee met onze business en geven open, eerlijk en gericht advies. Ze zijn ontzettend snel om problemen op te lossen. Je voelt dat ze, net als wij, echt fan zijn van hun klanten. Als waardegedreven bedrijf zoeken wij samenwerkingen op die authentiek zijn en die we op een duurzame manier kunnen verderzetten. Met het Unique Project Team zit je op dat vlak zeker goed.

Van starter naar de derde plaats in vijf jaar

Dit jaar mag Unique Career zich 'Trends Gazelle' noemen. Een titel waar we fier op mogen zijn. Op de Trends Gazellen Awards 2015 veroverden we maar liefst de derde plaats in de categorie 'middelgrote ondernemingen' voor regio Antwerpen. Hiermee worden we bekroond als één van de sterkst groeiende ondernemingen in onze sector voor de afgelopen 5 jaar. Als bedrijf gefocust op kwaliteit en groei zijn we trots om deze prijs in ontvangst te nemen.

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31