shadow

Kernactiviteiten van onze HR-service

Unique is uw trusted HR-partner. U krijgt bij Unique een persoonlijke aanpak in onze kernactiviteiten, van uitzenden tot veiligheid en preventie.

Uitzenden

U hebt recht op een topservice. Dankzij ons netwerk, onze technologie en onze sterke aanwezigheid in de markt bieden we kwaliteit in alle facetten van uitzenden: tijdelijke aanwervingen, projectsourcing, werving en selectie, loopbaanadvies, payrolling en poolmanagement. 

Werving en selectie

U wint snelheid en inzicht omdat we snel de juiste medewerker vinden.
U krijgt oplossingen op tijdelijke basis, voor langdurige projecten of met het oog op een vaste aanwerving. 
Lees hoe we werven en selecteren.

Consulting

U verbetert de prestaties van uw medewerkers dankzij onze consulting in negen functionele HR-domeinen. Wij evalueren en ontwikkelen niet alleen de competenties van uw mensen maar ook de algemene efficiëntie van uw organisatie. 

Projectsourcing

U richt zich op uw core business door taken of afdelingen uit te besteden. Unique coördineert deze projectsourcing, onder meer via Unique Career.

Opleidingen

 U gaat HR-uitdagingen succesvol aan dankzij de opleidingen van Unique. Onder meer over gesprekken voeren, managementtechnieken en HR-management.

Veiligheid en preventie

U verhoogt de veiligheid van uw medewerkers door de zaken preventief aan te pakken. Unique geeft u advies voor uw veiligheids- en preventiebeleid.
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31