shadow

Unique Finance: van talent naar financiële expertise

Waar vindt u de beste kandidaten voor uw financiële afdeling of boekhouding? Unique Finance combineert financiële expertise en ervaring met de kennis over financieel talent dat naar een job op zoek is.

Onze Unique Finance consultants zijn zelf finance experts, ze begrijpen uw behoefte aan financieel talent en spreken uw taal. Ze rekruteren en selecteren voor u geschikte medewerkers die aan uw eisen voor specifieke financiële profielen beantwoorden: finance manager, financial analyst, business analyst, hulpboekhouder, boekhouder, hoofdboekhouder, boekhoudexpert, fiduciaire-boekhouder, (chief) accountant, financial controller, credit controller, credit collector, auditor …

Internal operational excellence voor de financiële sector

Dankzij het ‘Unique Finance Testing’-systeem brengen we de financiële competenties van elke kandidaat in kaart. Zo weten we zeker dat u alleen kandidaten ontmoet die aan de profielschets voldoen. We investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze financiële medewerkers, zodat ze na verloop van tijd over de zeldzame expertise beschikken waarnaar u op zoek bent. Dankzij onze internal operational excellence krijgt u altijd kwaliteit en uniformiteit: al onze consultants gebruiken dezelfde processen en tools.

Jarenlange traditie in finance

Unique Finance is bij Unique een specialisatie met een jarenlange traditie om financieel talent bij interessante werkgevers onder te brengen. U kunt bij ons terecht voor kandidaten die tijdelijke opdrachten op uitzendbasis uitvoeren. Daarnaast  bieden we u via Unique Career ook projectmedewerkers (met een contract van onbepaalde duur) en freelancers aan.

Op zoek naar een medewerker in finance?

Neem contact op

Op zoek naar een job in finance?

Bekijk onze vacatures
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31