shadow

Unique Human Resources:
van HR-professionals tot HR-management

Bedrijven hebben geregeld behoefte aan HR-professionals die meteen mee kunnen draaien. Unique Human Resources put uit een database algemene en gespecialiseerde profielen in human resources. Tijdelijke of vaste functie? We selecteren de juiste HR-man of -vrouw voor de juiste plaats.

HR-professional gezocht?

Neem contact op

Functies in HR: geavanceerde testen

Payroll expert, recruitment manager, HR-officer, consultant of HR-assistant?
De juiste kandidaat voorstellen is het resultaat van een assessment, verschillende geavanceerde tests en een grondige evaluatie. Dat stelt ons bijvoorbeeld in staat om het kennisniveau van de kandidaat op socio-juridisch gebied na te gaan.

Unique Human Resources: van selecteren tot adviseren

Naast rekrutering en selectie van HR-medewerkers biedt Unique Human Resources diensten aan om het HR-management van organisaties te versterken:

HR-Consultant worden?

Bekijk onze interne vacatures
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31