shadow

Unique Technicum:
van goed naar precies goed

Technische medewerkers doen de productie draaien. Ze staan voor kwaliteit. En ze waarborgen de veiligheid. Op voorwaarde dat ze het geschikte technische profiel hebben. Technici met de juiste opleiding, operatoren die met automatisering overweg kunnen, polyvalente technische medewerkers met kennis en vakmanschap: daar zorgt Unique Technicum voor.

Technische functies: proactieve screening

We screenen al onze kandidaten op competenties die eigen zijn aan technische functies. Onze consultants gebruiken daarvoor een toolbox die specifiek ontworpen is voor technische of productieprofielen. Een vraag van een bedrijf voor nieuwe medewerkers? Dankzij de screening reageert Unique Technicum snel en juist.

Op zoek naar technisch werk?

Bekijk onze vacatures

Functies voor verschillende technische sectoren

Unique Technicum verbindt werkgevers en technische medewerkers in elektrotechniek, elektronica, installatietechniek, werktuigbouwkunde, telecom, bouw & civiel, energie, cabling, procestechniek en infrastructuur. Specifiek gaat het om profielen als technieker, magazijnier, orderpicker, service engineer, productiemanager en projectleider.

Van de juiste technicus naar deskundig advies

De juiste kandidaat vinden is voor de consultants van Unique Technicum het startpunt. Ze adviseren ook dankzij hun kennis van de trends in de sector. Onze Unique Safety Experten weten alles over testing en preventie. En als vertrouwenspartner voor de voedingsindustrie hebben we expertise in food en HACCP.

Op zoek naar een technische medewerker?

NEEM CONTACT OP
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31