shadow

Van werkplezier naar persoonlijke ontwikkeling

Straal je van plezier in je werk? Dat slaat aan bij kandidaten en klanten. Bij Unique krijg je kansen voor een mooie loopbaan en inspiratie voor je persoonlijke ontwikkeling. Realiseer hier je ambitie, vandaag én morgen.

Bij Unique kun je meer dankzij de sfeer

Een kwinkslag om de dag te beginnen, keihard de koppen samensteken om topresultaten te bereiken en achteraf het glas heffen om successen te vieren. Dat is helemaal Unique. Of je nu consultant, gespecialiseerd recruiter of manager van een kantoor bent: bij Unique kun je meer dankzij de sfeer.

Word HR-consultant in jouw regio

Bij Unique krijg je immers kansen voor een mooie loopbaan en veel inspiratie voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Realiseer hier je ambitie, vandaag én morgen.

Check onze vacatures

Past werken in de sector van HR-dienstverlening bij jou? Commerciële flair, prioriteiten stellen en ondernemers laten ondernemen: als je daarin uitblinkt, check dan onze openstaande vacatures.

Sollicitatieproces

In zes stappen van een sollicitatie naar een job.

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31