shadow

Unique als werkgever

Unique is een werkgever die bruist van het leven. Je hebt hier zekerheid dankzij de stabiliteit van een internationale groep.

Van passie naar resultaat

We vliegen erin, elke dag weer. Met veel zin én met een doel. Altijd volgens de vijf business principles die het DNA van Unique vormen:
 • Passioneel

  We gaan ervoor, vol energie.
 • Verbonden

  We delen kennis en expertise – goed voor onze klanten.
 • Professioneel

  We werken persoonlijk en klantgericht.
 • Vooruitkijkend

  We pakken de zaken innovatief en creatief aan.
 • Resultaatgericht

  We brengen onze klant in contact met de juiste kandidaat, zodat beiden daar beter van worden.

Stabiele werkgever

Unique is een deel van USG People, een Europese beursgenoteerde organisatie in multiservice & staffing. De groep bekleedt de vijfde plaats op de Europese markt en is de nummer twee in België.
Unique behoort tot ‘Specialist Staffing’ van USG People, een divisie die flexibele oplossingen biedt in verschillende domeinen: administratie, financiën, techniek, medical, secretariaat en call centers.

Plus een flink pakket voordelen

Bij Unique is alles goed geregeld. Met je maandsalaris als basis. Plus aantrekkelijke voordelen, specifiek afgestemd op jouw functie.

Werken bij Unique?

Bekijk onze vacatures!
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31