shadow

Van uitzenden naar HR-advies

Bent u een werkgever die de zaken graag aanpakt met passie, creativiteit en vrijheid? Rekent u daarvoor op een trusted HR-partner die u ondersteunt in álle facetten van uw personeelsbeleid? Door samen te werken met Unique hebt u toegang tot een totaaloplossing voor HR-diensten.

Uitzenden

Wij vinden snel en efficiënt de goede kandidaat voor snelle tijdelijke ondersteuning dankzij uitzendwerk in uw bedrijf.

Werving & selectie

U verwacht van uw HR-partner dat hij kandidaten voorstelt die naadloos passen bij functie en bedrijf. Daarom werkt Unique met een uitvoerig selectieproces dat de juiste 'match' tot stand brengt.

Payrolling

Uw core business is voor u belangrijk. De administratieve lasten en financiële risico's voor een aantal werknemers laat u liever aan anderen over. Bijvoorbeeld aan Unique.

Preventie en veiligheid

Weten wat u als ondernemer beweegt is ook meedenken over veiligheid en preventie. Unique hecht veel belang aan de veiligheid en gezondheid van uw en onze medewerkers.

Projectsourcing

Verwacht u als bedrijfsleider of HR-manager van een HR-partner creatieve oplossingen voor langdurige projecten? Ga dan in zee met Unique voor projectsourcing: we selecteren en begeleiden medewerkers met hoogwaardige en specifieke profielen.

HR-advies

Wij adviseren u strategisch en op lange termijn, zodat u het maximum haalt uit uw HR-management.

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31