shadow

Preventie en veiligheid

Weten wat u als ondernemer beweegt is ook meedenken over veiligheid en preventie. Unique hecht veel belang aan de veiligheid en gezondheid van uw en onze medewerkers.
  • Onze consultants krijgen bij hun opstart een complete veiligheidsopleiding. We maken al onze medewerkers enthousiast om de VCA-opleiding te volgen.
  • We verhogen veilig werken bij onze kandidaten voor uitzend- en vast werk door rekening te houden met hun ongevallenverleden, door het bedrijf en de werkplek te bezoeken, en samen met u de werkplekrisico's te analyseren.
  • De Unique preventieadviseur helpt bij het opstellen van de werkpostfiche en we laten elke medewerker een veiligheidscode - over veiligheidsvoorschriften en persoonlijke beschermingsmiddelen - ondertekenen voordat hij bij u start. Na de eerste werkweek overlopen we met de uitzendmedewerkers een veiligheidsdiagnose.
  • U krijgt ook veiligheidsadvies van Unique: voor maatregelen, EHBO-cursussen, preventiecampagnes en andere initiatieven om de veiligheid op de werkvloer te verhogen.
  • We hanteren de normen en respecteren met kennis van zaken de vereisten voor specifieke sectoren: technische en industriële functies (VCA), voedingssector (HACCP), enzovoort.
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31