shadow

Onze aanpak

Wilt u dat uw HR-partner zich onderscheidt van de anderen? Unique doet dat door zich op u te richten én vooruit te kijken.
  • We luisteren naar u: wat doet uw bedrijf, wat is de cultuur, wat zijn uw ambities, welke mensen zoekt u?
  • We screenen proactief: het begint aan de telefoon en daarna in het STAR-interview (voor vijf competenties: nauwkeurig, verantwoordelijk, sociaal, stressbestendig en resultaatgericht). Na aanvullende tests stellen we het Unique Profile® op, met een uitgebreid interviewverslag van de beste kandidaten. Alle resultaten zitten in onze kandidatendatabank.
  • We selecteren en rekruteren permanent kandidaten via verschillende kanalen: onder meer onze eigen website, jobsites, sociale media en onze Job Recruitment Days.
  • We volgen onze kandidaten op de voet en stroomlijnen de administratie.

We kennen u en we kennen de kandidaten:

Personeel nodig?

Hebt u snel de juiste kandidaten nodig? Voor tijdelijke of vaste functies? In algemene of specifieke sectoren?

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31