Uw HR-partner op alle vlakken

Bent u een werkgever die de zaken graag aanpakt met passie, creativiteit en vrijheid? Rekent u daarvoor op een trusted HR-partner die u ondersteunt in álle facetten van uw personeelsbeleid? Door samen te werken met Unique heeft u toegang tot een totaaloplossing voor HR-diensten.


Uitzenden

Unique zoekt proactief geschikte kandidaten. We vinden ze via vestigingen op toplocaties, sociale media, jobboards, onze website, onze Job Recruitment Day, ons netwerk van medewerkers en mond-tot-mondreclame. En we testen onze kandidaten nog voor onze klanten de vraag naar uitzendmedewerkers gesteld hebben. 

Werving & selectie

U verwacht van uw HR-partner dat hij kandidaten voorstelt die naadloos passen bij functie en bedrijf. Daarom werkt Unique met een uitvoerig selectieproces dat de juiste 'match' tot stand brengt. 

Payrolling

Uw core business is voor u belangrijk. De administratieve lasten en financiële risico's voor een aantal werknemers laat u liever aan anderen over.

Preventie & veiligheid

Weten wat u als ondernemer beweegt is ook meedenken over veiligheid en preventie. Unique hecht veel belang aan de veiligheid en gezondheid van uw en onze medewerkers.

Projectsourcing

Verwacht u als bedrijfsleider of HR-manager van een HR-partner creatieve oplossingen voor langdurige projecten? Ga dan in zee met Unique Career voor projectsourcing: we selecteren en begeleiden medewerkers met hoogwaardige en specifieke profielen. Meer weten over Unique Career? Surf snel naar de website: www.career.be en ontdek het verhaal van Unique Career.

HR-advies

Unique helpt bedrijven met het verbeteren van de prestaties van hun medewerkers. Wij evalueren en ontwikkelen niet alleen de competenties van uw personeel of teams maar ook de algemene efficiëntie van uw organisatie.

Unique online services

U beschikt op elk moment over de gepaste
online services op maat van uw onderneming.

Ontdek online services