Uw HR-partner op alle vlakken

Bent u een werkgever die de zaken graag aanpakt met passie, creativiteit en vrijheid? Rekent u daarvoor op een trusted HR-partner die u ondersteunt in álle facetten van uw personeelsbeleid? Door samen te werken met Unique heeft u toegang tot een totaaloplossing voor HR-diensten.

Assessments Assessments

Unique helpt de prestaties van uw medewerkers te verbeteren. We evalueren en ontwikkelen de competenties van uw personeel of team en nemen de algemene efficiëntie van uw organisatie onder de loep. Onze interventies zijn 'à la carte': precies op maat van de behoeften van uw bedrijf, fysiek of digitaal.

Lees meer

Projectsourcing Projectsourcing

Uw team tijdelijk versterken? Unique Career biedt kwalitatieve oplossingen voor tijdelijke personeelsnoden. We stemmen de talenten van onze zorgvuldig gescreende Project Consultants af op uw vraag. Onze 200 hoogopgeleide professionals verzekeren de continuïteit in uw business.

Lees meer

Payrolling Payrolling

Onze payrollservice is eenvoudig, maar effectief. U rekruteert zelf de geschikte werkkrachten. Gevonden? Dan komen ze niet op uw payroll, maar op onze loonlijst te staan. De eindeloze papiermolen én de financiële risico's blijven u zo bespaard, aangezien wij de loonadministratie volledig voor onze rekening nemen.

Lees meer

HR Bibliotheek HR Bibliotheek

Nieuwe en bestaande ontwikkelingen, in de HR markt en -wetgeving, worden door ons op de voet gevolgd. Als HR specialist, hebben we alle relevante informatie gebundeld in onze digitale HR bibliotheek. Dit is dé ultieme plek voor werkgevers en werknemers die actief met Human Resources bezig zijn en/of voor diegenen die zich verder willen verdiepen in specifieke HR onderwerpen.

Lees meer

Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons