Loading...

Webinar Bibliotheek

Door de enorme hoeveelheid technische mogelijkheden hoeft u tegenwoordig niet meer naar een zaaltje te komen om een training, workshop of masterclass te volgen. Het kan nu ook eenvoudig online. Unique biedt u regelmatig de kans om gratis webinars te volgen over actuele topics.

Wenst u een webinar te herbekijken of heeft u een vorige editie gemist? Dan bent u hier op de juiste plaats. Hieronder kunt u elke webinar herbekijken samen met de presentaties die gebruikt werden. Indien u nog vragen heeft helpen we u graag verder!

Legal webinar Legal webinar

Uitzendarbeid en projectsourcing komen niet alleen. Er is ook een resem wettelijke verplichtingen en wijzigingen die u in de gaten moet houden. Ons webinar, in samenwerking met Claeys & Engels, spitste zich toe op zeven actuele thema’s. Hieronder een opfrisser voor de massaal aanwezige professionals of een eyeopener voor wie er niet bij kon zijn.

 

De wereld is rond De wereld is rond

Tal van trends stonden al lange tijd in de sterren geschreven, denk maar aan de verdere digitalisering. Maar door de coronacrisis werden ze pijlsnel in ons dagelijks leven geïntegreerd. Het gevolg? De wereld van morgen is fundamenteel veranderd en daar speelt u maar beter op in. Sommige tendensen zullen weer verdwijnen, andere behouden een prominente plek in onze samenleving. Waaraan mag u zich verwachten? Jo doet de wereld van morgen uit de doeken.

De Post-Corona Leider De Post-Corona Leider

Wanneer we de mondmaskers eindelijk achterwege laten, staan we voor een compleet nieuwe manier van werken. Hoe houdt u de touwtjes in handen? Hoe vraagt u extra inspanningen van uw team, wanneer zij elke dag tot het uiterste gaan? Welke impact heeft u op het welzijn van uw collega’s, zowel op korte als op lange termijn? Hoe houdt u elke medewerker enthousiast en geëngageerd, met oog voor de dagelijkse uitdagingen?

Welzijn op de werkvloer Welzijn op de werkvloer

Een gezonde werkomgeving creëren, is meer dan flexibele uren invoeren. Want hoe stippelt u een realistisch welzijnsbeleid uit? Hoe zorgt u voor een optimale mentale balans? Wat houdt een efficiënte vergaderpolicy in? Welke rol speelt de zaakvoerder en wat zijn de verantwoordelijkheden van de medewerker zelf? Tijdens het webinar ‘Welzijn op de werkvloer’ neemt Ann verschillende vraagstukken onder de loep. Reken op een heleboel praktische tips en tricks die u meteen kan toepassen!

Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!