Loading...

Studentenjob via Unique

We helpen je bij de zoektocht naar een leuke studentenjob. Neem je agenda erbij en contacteer het Unique kantoor bij jou in de buurt of solliciteer online. Let’s go!


Een vakantiejob? Die vind je dankzij Unique! Een vakantiejob? Die vind je dankzij Unique!

Unique heeft vacatures voor studenten bij de vleet. We helpen je om de ideale studentenjob te pakken te krijgen: leuk werk, goed betaald en perfect geregeld. Kom langs in één van onze kantoren en breng je cv'tje mee of solliciteer online.

Een stage bij Unique Een stage bij Unique

Je loopt mee in een kantoor van Unique of op het hoofdkantoor bij marketing, learning & development of human resources. Je doet een pak ervaring op en wie weet leg je er wel de basis voor een latere job bij ons. Interesse? Stuur je cv & motivatie naar marketing@unique.be.


Tips & Tricks

Vraag jij je af wat de sleutel is tot een goede sollicitatie en het schrijven van een motivatiebrief? Of wil je juist weten waarop je moet letten tijdens een sollicitatiegesprek? En hoe zit het met je eerste loon & de bijhorende vakantieregeling? Bekijk onze ‘Tips & Tricks’ die je wegwijs maken doorheen deze verschillende topics.

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.

Open sollicitatie

Niet meteen de vacature of eerste werkervaring gevonden die je zoekt? Schrijf je dan vrijblijvend online in en vind het bedrijf en de collega’s die écht bij je passen!