Loading...

Human Resources

Ben jij een hr-professional op zoek naar een nieuwe job? Unique HR matcht jou met de ideale hr-vacature dankzij een hyperpersoonlijke aanpak.


Unique HR: wij matchen je met de juiste job in human resources

Ben je een gedreven payroll officer, hr business partner, hr assistant of recruiter? Kriebelt het om een nieuwe hr-job aan te vangen? Bij Unique HR ben je aan het juiste adres! Onze dedicated recruiters kennen het domein op hun duim, luisteren naar jouw verwachtingen en duiken in onze databank boordevol hr-vacatures. We matchen je met je gedroomde hr-functie, en dat bij een werkgever waar je 100 % jezelf kan zijn.    

Een waaier aan hr-vacatures

Dat de waaier aan mogelijkheden binnen human resources bijzonder breed is, hoeven we jou niet te vertellen. Wil je werken als recruitment officer of hr-adviseur? Unique HR legt een brede database aan hr-vacatures voor, neemt je voorkeuren serieus en navigeert je vlot naar een hr-job waarin jij aan je professionele trekken komt. Van payroll officer tot hr assistant: er staat geen rem op de carrièremogelijkheden.

Tijdelijke of vaste hr-jobs

Houd je van variatie en flexibiliteit in je loopbaan? Dan richten we onze blik op hr-jobs van bepaalde duur. Hr-medewerkers die de voorkeur geven aan de zekerheid van een vaste job, koppelen we dan weer aan hr-functies voor lange termijn. Je kan bij verschillende van onze klanten meteen opstarten met een vast contract. Wat jij ook verkiest, wij brengen de juiste hr-vacature op je pad en ontzorgen je doorheen de zoektocht. Op Unique HR kan je bouwen wat een nieuwe job op maat betreft, zoveel is zeker!

Zo gidsen wij je naar je nieuwe job binnen human resources

Als hr-medewerker begrijp je als geen ander het belang van een mensgerichte mindset. Laat dat nu net zijn waarin Unique de kroon spant! We staren ons niet blind op cv’s, maar leren jou echt kennen. In wat voor werkomgeving kom jij het best tot je recht? Wat zijn je professionele ambities? Welke taken geven jou energie? We zijn oprecht geïnteresseerd, toetsen jouw profiel aan verschillende hr-vacatures en evalueren of de bedrijfscultuur echt bij je past. Enkel met een klinkende cultural fit zijn wij tevreden, zodat jij als hr-professional kan groeien en bloeien.

Kantoren voor hr-medewerkers in jouw buurt

Unique telt maar liefst vijf vestigingen, verspreid over heel Vlaanderen, die uitsluitend hr-medewerkers ondersteunen bij het vinden van een nieuwe hr-job. Zo kunnen we je deskundig én van dichtbij begeleiden. Hieronder vind je een overzicht van onze gespecialiseerde kantoren. Neem contact op met de dedicated recruiters in jouw regio, zij rollen hun vakkennis graag uit en leggen interessante hr-vacatures voor.