Loading...

Assessments

Unique helpt u de prestaties van uw medewerkers te verbeteren. We evalueren en ontwikkelen niet alleen de competenties van uw personeel of team. Ook nemen we de algemene efficiëntie van uw organisatie onder de loep. Onze interventies zijn à la carte: precies op maat van de behoeften van uw bedrijf.

Online Assessments

Kandidaten selecteren op een snelle, maar kwaliteitsvolle manier wordt
mogelijk gemaakt dankzij onze vier Online Assessments.

Competentiemeting Competentiemeting

Een competentiemeting geeft u een efficiënt en objectief inzicht in de competenties van sollicitanten en medewerkers. Zowel de sterke als zwakke punten worden bekeken. Zo achterhaalt u snel welke kandidaten geschikt zijn voor een specifieke functie.

Sales Potentieel Sales Potentieel

De Sales Potentieel Index of SPI is een volledig geautomatiseerd expertrapport waarmee u meteen verkooptalent herkent en te weten komt of u met een commerciële topper te maken heeft. 

Management Potentieel Management Potentieel

Met de online Management Potentieel Index (MPI) stelt u vast of een kandidaat aanleg heeft voor een leidinggevende functie. U krijgt een objectieve meting van de leidinggevende kwaliteiten van uw kandidaat en identificeert zo zelf uw managers van de toekomst. 

Motivatietest Motivatietest

Wat drijft uw medewerkers en kandidaten? Hoe sturen ze hun gedrag? Welke voorkeursrol nemen ze op binnen een organisatie? Dankzij een rapport op maat krijgt u een klare kijk op hun motivatie en creëert u de mogelijkheid om medewerkers te stimuleren en te verbinden in hun passie.

Overtuigd?

 Ready? Set. Recruit!