Loading...

Technicum

Een nieuwe job als technieker? Unique Technicum is koploper in technische vacatures, van productiemedewerker tot magazijnier, en veel meer!


Unique Technicum: wij matchen je met de juiste technische of logistieke vacature

Technieker, productiemedewerker of orderpicker met goesting in een nieuwe job? Uitgekeken op je huidige job als magazijnier, heftruckchauffeur of elektricien? De recruiters van Unique Technicum zetten 100 % in op jouw expertise, vuren interessante technische vacatures op je af en introduceren je bij een werkgever die echt bij je past. Geen nutteloze sollicitatiegesprekken, wel gerichte acties om zo snel mogelijk jouw droomjob te vinden. Maak kennis met onze aanpak!

Een waaier aan technische en logistieke vacatures

Ben je een vakman in hart en nieren? Operator, heftruckchauffeur of elektromonteur die nieuwe horizonten wil verkennen? Onze experts zijn helemaal thuis in de sector en gidsen je door een uitgebreid aanbod aan technische vacatures. Of je nu wil werken als magazijnier of als HVAC-technieker, wij vertrekken vanuit jouw wensen en plaveien het pad naar een technische job die aansluit bij jouw kennis en kunde.

Tijdelijke of vaste jobs als technieker of logistiek medewerker

Van een job als magazijnier, tot een functie als onderhoudstechnieker met een vast contract. Unique Technicum telt uiteenlopende logistieke of technische vacatures die aan al jouw verwachtingen tegemoetkomen. Dat je als technieker terechtkomt in een boeiende sector staat vast: elektro- of installatietechniek, werktuigbouwkunde, telecom, bouw, energie, infrastructuur … Stuk voor stuk branches die vertegenwoordigd zijn in onze vacaturedatabank boordevol logistieke en technische  jobs.

Zo gidsen wij je naar je nieuwe job in productie, techniek, of logistiek

Unique Technicum gaat verder dan een klassiek rekruteringskantoor. Hier stopt de screening niet bij je cv en technische skills. Je persoonlijkheid, talenten en ambities zijn minstens even belangrijk. Daarom maken we tijd voor een uitgebreide kennismaking. We leren je goed kennen, zodat we een helder beeld krijgen van vacatures die jou aanspreken. Bovendien overwegen we aandachtig welke werkgevers bij jou passen. Daarnaast ondersteunen we je bij het behalen van veiligheidsattesten zoals heftruck- of reachtruckattest, VCA-attest, of HACCP zodat je snel aan de slag kan in een uitdagende job als technieker, operator, productiemedewerker, magazijnier, electro-mechanicien, … je zegt het maar!

Kantoren voor techniekers en logistieke medewerkers in jouw buurt

Unique zet maximaal in op specialisatie en lokale verankering. We tellen vestigingen over het hele land, zodat we je deskundig én van dichtbij kunnen ondersteunen. Een rekruteringskantoor voor technische en logistieke medewerkers in AntwerpenLimburg of West-/Oost-Vlaanderen? Neem contact op met een van onze kantoren in jouw regio. Onze dedicated recruiters zetten hun vakkennis graag in om jou te koppelen met technische of logistieke vacatures waar jij energie van krijgt.